De Bibliotheek Rozet

Klik op een vraag om het antwoord te laten verschijnen.

Wat vind ik waar in de Bibliotheek Rozet?

De Bibliotheek Rozet is ingedeeld in zogenoemde ‘beleefwerelden’. Deze indeling op genres is erop gericht u extra inspiratie te bieden. Bekijk hier de plattegrond en welke onderwerpen er onder welke beleefwereld vallen.

Wist je dat er regelmatig gratis rondleidingen worden gegeven in de Bibliotheek Rozet? Je kunt je hiervoor direct online inschrijven. In ons activiteitenprogramma kan je zien wanneer de rondleidingen worden gegeven.

Welke faciliteiten biedt de Bibliotheek Rozet?

In de Bibliotheek Rozet kan je materialen inzien en lenen en gebruikmaken van onze computers, print- en kopieerapparaten. Ook zijn er studie- en werkplekken.

De kranten en tijdschriften van de Bibliotheek vind je op het ‘plein’ op de 3e verdieping . Op verdieping -1 bevindt zich het Erfgoedcentrum, waar je de collectie van de Gelderland Bibliotheek kunt inzien en (deels) kunt lenen.

Kan in materialen inzien/aanvragen uit het intern magazijn?

Ja, dat kan. Meer informatie hierover vind je op deze pagina.

Waar kan ik mijn spullen opbergen? Zijn er kluisjes?

In de Bibliotheek zelf zijn geen kluisjes, maar in Rozet vind je wel kluisjes.

Welke huisregels gelden in de Bibliotheek Rozet?

In de Bibliotheek Rozet gelden de volgende huisregels:

1. Alle bezoekers van de Bibliotheek houden zich aan de gangbare gedragsregels.
2. De Bibliotheek moet voor iedereen een prettige plek zijn. Onze medewerkers hebben het recht je de
    toegang te ontzeggen als je anderen overlast bezorgt.
3. Onze medewerkers mogen je tas inspecteren als het alarm van de detectiepoortjes afgaat.>
4. De Bibliotheek is niet verantwoordelijk voor verlies en/of diefstal van je eigendommen.
5. Een bezoek aan de Bibliotheek is voor jonge kinderen een feest. Je bent als ouder/begeleider in de
    Bibliotheek zelf verantwoordelijk voor je kind. Laat het niet alleen achter in de Bibliotheek.
6. In de Bibliotheek is eten en drinken beperkt toegestaan.
7. Hulphonden zijn toegestaan, andere (huis)dieren niet.