De Bibliotheek Kronenburg

Klik op een vraag om het antwoord te laten verschijnen.

Waar vind ik de Bibliotheek Kronenburg?

De Bibliotheek Kronenburg bevindt zich in winkelcentrum Kronenburg. Kijk hier voor de contactgegevens.

Wat zijn de openingstijden?

De openingstijden kan je op deze pagina bekijken.

Welke faciliteiten biedt de Bibliotheek Kronenburg?

De Bibliotheek Kronenburg beschikt over een ruime collectie met onder andere boeken, grootletterboeken, tijdschriften, kranten, luisterboeken, dvd’s en games. Op onze computers kan je digitale databanken raadplegen.

Er is een Taalpunt Lezen & Schrijven, computers met internet, een koffieautomaat en voldoende werk- en leesplekken. Je kunt gebruikmaken van draadloos internet (WiFi) en van onze kopieer- en printautomaten

In de Bibliotheek zijn openbare toiletten (ook voor invaliden) aanwezig en er is een verschoonruimte voor baby’s.

Waar kan ik mijn spullen opbergen? Zijn er kluisjes?

Nee, in de Bibliotheek Kronenburg zijn geen kluisjes.

Welke huisregels gelden in de Bibliotheek Kronenburg?

In de Bibliotheek Kronenburg gelden de volgende huisregels:

1. Alle bezoekers van de Bibliotheek houden zich aan de gangbare gedragsregels.
2. De Bibliotheek moet voor iedereen een prettige plek zijn. Onze medewerkers hebben het recht je de
    toegang te ontzeggen als je anderen overlast bezorgt.
3. Onze medewerkers mogen je tas inspecteren als het alarm van de detectiepoortjes afgaat.
4. De Bibliotheek is niet verantwoordelijk voor verlies en/of diefstal van je eigendommen.
5. Een bezoek aan de Bibliotheek is voor jonge kinderen een feest. Je bent als ouder/begeleider in de
    Bibliotheek zelf verantwoordelijk voor je kind. Laat het niet alleen achter in de Bibliotheek.
6. In de Bibliotheek is eten en drinken beperkt toegestaan.
7. Hulphonden zijn toegestaan, andere (huis)dieren niet.