Vraag en antwoord: Rozet

Klik op een vraag om het antwoord te laten verschijnen.

Wat is Rozet?


Rozet is het middelpunt voor cultuur, kennis en educatie in Arnhem. Ga je als bezoeker bij Rozet naar binnen, dan stap je rijker weer naar buiten.

Podium
Rozet is het podium voor stedelijke activiteiten, gericht op maatschappelijke en duurzame ontwikkeling en de creatieve industrie van Arnhem. Lezingen, cursussen, workshops, debatten, presentaties, optredens en tentoonstellingen, als ook bottom-up initiatieven maken Rozet tot een levendig knooppunt.

Derde plaats
Ook vervult Rozet een sociale functie. Een zogenaamde 'derde plaats', buiten thuis en de werkplek. Een ontmoetingsplek waar je volledig jezelf en op een informele manier onder de mensen kunt zijn.

Verrassende mogelijkheden
Met onder meer modern uitgeruste vergaderzalen, het panoramaterras, auditorium en de volledig gefaciliteerde dans, theater, muziek en beeldende lokalen biedt Rozet bovendien verrassende mogelijkheden voor het organiseren van een evenement, vergadering, congres, debat of feest. Het groot stedelijke, robuuste karakter van Rozet, de samenwerking, kennis en knowhow van de bewoners en het uitgebreide culinaire arrangement vormen een unieke meerwaarde. Bekijk de mogelijkheden voor verhuur.

Welke organisaties vind ik in Rozet?


In Rozet zijn de Bibliotheek, Volksuniversiteit, het Erfgoedcentrum, Kunstbedrijf Arnhem, Kunstuitleen To-ART en café-restaurant Momento gehuisvest. Rozet werkt samen met haar bewoners om kennis te delen, verdieping te bieden en bezoekers te prikkelen. Lees meer over de bewoners.

Wat zijn de openingstijden van Rozet?

De openingstijden vind je op de website van Rozet. Let op: de bewoners van Rozet hebben ieder hun eigen individuele openingstijden.

Waar kan ik mijn spullen opbergen? Zijn er kluisjes?


In Rozet vind je op verschillende plaatsen kluisjes om spullen in op te bergen.