• Bezoek ons in Rozet!

    Je vindt onze centrum-vestiging sinds september 2013 in Rozet. In Rozet, uitgeroepen tot Beste gebouw 2014, vind je ook het Erfgoedcentrum (de Gelderland Bibliotheek), het Kunstbedrijf Arnhem, Volksuniversiteit, Kunstuitleen toArt en café-restaurant Momento. Gezamenlijk bieden wij een breed aanbod van activiteiten op het gebied van kennis, cultuur, erfgoed en educatie voor iedereen.

  • de Bibliotheek in Rozet

    Bij een nieuw pand hoort een nieuwe inrichting die aansluit bij de wensen van bibliotheekbezoekers. De nieuwe inrichting wil de bezoeker inspireren, verleiden en laten ontdekken. Zo is de collectie geactualiseerd en beter afgestemd op de gebruikers van de Bibliotheek. Daarnaast presenteren we de collectie voortaan in werelden. Elke wereld is een specifiek interessegebied. Ter inspiratie liggen veel boeken op tafels, of worden frontaal gepresenteerd in de kasten.

Rozet op Twitter

Parkeerplaatsen voor gehandicapten

In de omgeving van Rozet zijn enkele parkeerplaatsen voor gehandicapten: twee plaatsen in de Nieuwe Oeverstraat, circa 10 plaatsen onder de brug (Nieuwe Plein) en één in de Vossenstraat op de hoek met de Langstraat.

Openingsfilm Rozet

Openingsfilm Rozet
H.K.H. Prinses Beatrix verrichtte op dinsdag 10 december 2013 om 11.32 uur de officiële opening van Rozet.

Waar vind ik Rozet?

Het adres: Kortestraat 16, 6811 EP Arnhem. Je kunt Rozet ook met bus 8, 43 en 61 bereiken (halte Rozet). Parkeren kan (betaald) op meerdere plaatsen in de omgeving, waaronder in parkeergarage Rozet.

de Gelderland Bibliotheek

In het nieuwe Erfgoedcentrum wordt het Gelders erfgoed stijlvol gepresenteerd. Je vindt hier ook de uitgebreide collectie van de Gelderland Bibliotheek.

Een kijkje in Rozet!