Verruimde openingstijden van de Bibliotheek Kronenburg

Gepubliceerd op: 3 september 2017 16:00

Sinds 1 september zijn de openingstijden van de Bibliotheek Kronenburg verruimd. Op maandag is de bibliotheek voortaan geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Van 10.00 tot 13.00 uur zijn dit zogenaamde ┬┤zelfservice uren┬┤.

De Bibliotheek Kronenburg gaat extra uren open om beter aan te sluiten bij de behoefte van haar klanten. De uren van 10.00 tot 13.00 uur worden zelfservice uren. Je kunt gebruik maken van alle diensten van de Bibliotheek, inclusief de internetcomputers. Lenen en terugbrengen van materialen, ophalen van reserveringen, raadplegen van de digitale catalogus kan wel allemaal. Natuurlijk kun je tijdens deze zelfservice uren ook gebruik maken van de werkplekken in de Bibliotheek en de gratis WiFi.

Tijdens de service uren staan onze medewerkers voor je klaar voor het geven van advies, beantwoorden van vragen of ondersteuning bij het gebruik van het internet.