Vacature vrijwilliger groepsbezoeken

Gepubliceerd op: 21 augustus 2017 15:33

Vrijwilligers gezocht voor hulp bij groepsbezoeken in de bibliotheek

De Bibliotheek Arnhem is per direct op zoek naar vrijwilligers die ondersteuning willen bieden tijdens groepsbezoeken van kinderen aan de bibliotheek.

Wekelijks/dagelijks ontvangt de bibliotheek kinderen van basisscholen voor groepsbezoeken in de bibliotheek. Collega’s bieden kinderen een programma dat is afgestemd op hun leeftijd en behoefte. De groepsbezoeken vinden plaats in de Bibliotheek Kronenburg, de Bibliotheek Presikhaaf en de Bibliotheek Rozet in de ochtend vanaf 9.00 uur.

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die affiniteit hebben met kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar en die ons willen helpen tijdens deze groepsbezoeken. De taken omvatten het klaarzetten en opruimen van materialen, opstarten van pc’s en smartboard en het bieden van ondersteuning tijdens het bezoek. Je begint om 8.30 uur en bent na ongeveer twee uur klaar met je werkzaamheden.

Werk je graag in een levendige omgeving en ben je op zoek naar boeiend en afwisselend vrijwilligerswerk? Dan zijn we op zoek naar jou!
Wij bieden je afwisselend werk in een leuk en enthousiast team. Je hebt contact met kinderen in een inspirerende omgeving en je krijgt als vrijwilliger de mogelijkheid om je kennis te delen en te vergroten. Gedurende de periode dat je als vrijwilliger bij de bibliotheek werkt ontvang je een gratis bibliotheekabonnement.

Enthousiast geworden?
Neem voor meer informatie of aanmelden contact op met Angelique van den Hout (Specialist vrijwilligers en participatiemedewerkers) via a.vandenhout@rozet.nl of 026 - 354 35 86. Wel interesse in vrijwilligerswerk maar niet specifiek in deze functie? Neem dan toch contact op, er zijn veel mogelijkheden als vrijwilligers in onze organisatie.