Gezocht: vrijwilliger de Bibliotheek aan huis

Gepubliceerd op: 21 augustus 2017 15:33

Heb je wel eens gedacht aan vrijwilligerswerk? Wij zoeken per direct een vrijwilliger die wekelijks bij onze leden van de Bibliotheek aan huis, materialen bezorgt en ophaalt.

de Bibliotheek aan huis
Met onze service ‘de Bibliotheek aan huis’ helpen wij leden die – al dan niet tijdelijk - niet in staat zijn om zelf een bibliotheek of bibliobus te bezoeken. Onze medewerker maakt (maandelijks) een selectie van boeken en andere materialen. Vervolgens worden deze materialen thuisbezorgd en weer opgehaald door een vrijwilliger.

Als vrijwilliger bezoek je wekelijks een aantal leden om materialen om te ruilen. Je vindt het leuk om een praatje te maken en eventueel een kopje koffie te drinken. Je doet dit met je eigen auto en bent daar ongeveer een dagdeel per week mee bezig.

Wat vragen wij van je?

• Je hebt affiniteit met mensen in het algemeen en ouderen in het bijzonder
  • Je hebt een luisterend oor
  • Je bent representatief
  • Je bent wekelijks beschikbaar op woensdag (of eventueel donderdag)
  • Je bent in het bezit van een auto

Wat bieden we je?

• Plezierig en inspirerende werk met veel persoonlijk contact
  • Reiskostenvergoeding van € 0,28 per kilometer
  • Gratis abonnement van de bibliotheek
  • Kerstattentie

Ben je enthousiast?

Stuur dan je cv met motivatie per e-mail of per post naar: De Bibliotheek Arnhem t.a.v. A. van den Hout, Nieuwe Oeverstraat 29, 6811 JB Arnhem.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Angelique van den Hout,  026-3543586.