Gratis kranten en tijdschriften in meer dan 60 talen met Pressreader!

Gepubliceerd op: 20 mei 2015 16:20

Gratis en onbeperkt toegang tot ruim 5.000 kranten en tijdschriften uit meer dan 100 landen en in meer dan 54 talen? Dat kan nu met Pressreader! Naast een Nederlands dagblad, kan je via Pressreader kranten, lifestylebladen en vaktijdschriften raadplegen uit onder meer de VS en Saoedi-Arabië.

Hoe werkt het?
Er zijn kranten te lezen zoals de Wall Street Journal, The Daily Telegraph, de International Herald Tribune, Le Figaro, El Mundo en Handelsblatt. De kranten en tijdschriften zijn actueel en er is een archief tot 60 dagen terug. Pressreader werkt super makkelijk via de website van Pressreader. Geen bibliotheek-lid? Kom dan naar een van onze vestigingen en maak gebruik van de app op je eigen smartphone of tablet óf op een iPad Pro in de Bibliotheek! 

1. Pressreader via de website
Leden van de bibliotheek kunnen overal ter wereld gebruik maken van Pressreader via de website. Zo werkt het: 

  • Surf met een laptop, computer of tablet naar library.pressdisplay.com 
  • Log in bij het veld ‘barcode’ met je pasnummer 
2. Pressreader via de app Ook als je geen abonnement hebt op de Bibliotheek, kun je gebruik maken van Pressreader. Download de gratis app in de App Store, Google Play en de Windows Store. Kom vervolgens met tablet of smartphone naar een van de vestigingen van de Bibliotheek Arnhem. Hier kun je de kranten en tijdschriften van de Pressreader-app gratis downloaden via ons netwerk om ze vervolgens overal te kunnen lezen.    3. Pressreader in de Bibliotheek op iPad Pro
Heb je geen smartphone of tablet ter beschikking óf wil je gewoon genieten van Pressreader op een fijn groot scherm? Kom dan naar een van de vestigingen van de Bibliotheek Arnhem en maak gebruik van onze iPad Pro's!    Maak kennis met Pressreader en verken de rijkdom aan buitenlandse en Nederlandse kranten, hobby- en lifestylemagazines. Wij wensen je veel leesplezier.