Gezocht: vrijwilligers voor functie gastvrouw/gastheer Rozet

Gepubliceerd op: 18 oktober 2017 16:38

Heb je wel eens gedacht aan vrijwilligerswerk? Grijp dan nu je kans: Rozet zoekt namelijk enthousiaste vrijwilligers!

Wij zoeken vrijwilligers die als gastvrouw/gastheer willen werken in Rozet, het middelpunt voor cultuur, kennis en educatie in Arnhem, en onlangs genomineerd als één van de mooiste gebouwen ter wereld.

Rozet is het huis van de Bibliotheek Arnhem, Kunstbedrijf Arnhem, de Volksuniversiteit, het Erfgoedcentrum, Restaurant Momento, Kunstuitleen To-Art en Verhuur & Evenementen Rozet, en heeft vanaf haar opening in september 2013 al twee miljoen bezoekers mogen ontvangen.

Rozet is door de Bond van Nederlandse Architecten uitgeroepen tot het Beste Gebouw van 2014 en onlangs genomineerd als één van de 30 mooiste gebouwen van de wereld. De bibliotheek in Rozet is in 2013 verkozen tot Beste grote Bibliotheek van Nederland.

Dagelijks verwelkomt Rozet veel bezoekers. Velen kunnen hun weg goed vinden, maar er zijn ook regelmatig bezoekers die wegwijs gemaakt moeten worden. Dat doen we niet alleen met informatieborden, maar ook graag persoonlijk.

Gastheer/Gastvrouw
Werk jij graag in een levendige omgeving en ben je op zoek naar boeiend en afwisselend vrijwilligerswerk? Als gastheer/gastvrouw ben je het (eerste) aanspreekpunt voor onze gasten in de centrale entree van Rozet en/of ter ondersteuning bij evenementen in Rozet. Een prachtige mogelijkheid om samen met collega’s Rozet te maken tot een blijvend gezellige en fijne ontmoetingsplaats.

Als vrijwilliger ontvang je onze gasten en maakt hen wegwijs in Rozet. Dit kan door een bezoeker of toerist uitleg te geven over het gebouw, een bezoeker die een afspraak heeft gericht door te verwijzen en deelnemers aan events welkom te heten en door te verwijzen. Je attendeert onze gasten op de dagelijkse activiteiten in het gebouw. Daarnaast lever je een bijdrage aan het op orde houden van de entree van Rozet, reageert op het afgaan van het alarm bij de uitgang en helpt klanten bij hun vragen. Ook kun je ondersteuning bieden bij evenementen in Rozet.

Gastheer of gastvrouw zijn in Rozet heeft tal van voordelen: je ontmoet veel mensen en werkt in een prachtige architectonische omgeving.

Wat vragen wij?

• Je hebt affiniteit met mensen, media, cultuur en erfgoed
  • Je bent representatief en gericht op de gasten
  • Je bent minimaal 2x drie uur per week beschikbaar op een van de volgende tijden: van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 - 20.30 uur, op zaterdag tussen 8.30 - 17.00 uur, op zondag (sept t/m mrt) tussen 13.00-17.00 uur.

Wat bieden wij?

• Een plezierige en inspirerende omgeving met boeiende gasten van jong tot oud
  • Een abonnement van de bibliotheek gedurende de periode dat u vrijwilligerswerk voor Rozet uitvoert
  • Een kleine vrijwilligersvergoeding

Ben je enthousiast?
Stuur dan je cv met motivatie naar: Stichting Beheer Rozet, t.a.v. Angelique van den Hout, Nieuwe Oeverstraat 29, 6811 JB Arnhem of per e-mail.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Colette van Beek, 026 – 354 35 65.