Hieronder vind je een overzicht van onze meest recente nieuwsberichten.

Resultaat 1 - 10 (van 22)

• Rozet bij Vitesse: brengt verhalen dichtbij

15 maart 2018

Het is zover! Woensdag 14 maart gaven Edwin Petersen, hoofd Vitesse Voetbal Academie, en Jenny Doest, directeur-bestuurder Rozet gezamenlijk de aftrap voor ‘Rozet bij Vitesse’. Met deze eerste ‘Rozet bij…’ brengt Rozet verhalen in verschillende vormen een stap dichterbij voor alle Arnhemmers.

Bekijk details van Rozet bij Vitesse: brengt verhalen dichtbij

• Gezocht: vrijwilligers voor functie gastvrouw/gastheer Rozet

18 oktober 2017

Heb je wel eens gedacht aan vrijwilligerswerk? Grijp dan nu je kans: Rozet zoekt namelijk enthousiaste vrijwilligers!

Bekijk details van Gezocht: vrijwilligers voor functie gastvrouw/gastheer Rozet

• Gratis magazine BIEB vol met (lees)motivatie tips!

29 september 2017

Haal nu gratis BIEB magazine op in de Bibliotheek; het staat vol met interessante tips & trucs over (lees)motivatie en nog veel meer.

Bekijk details van Gratis magazine BIEB vol met (lees)motivatie tips!

• Verruimde openingstijden van de Bibliotheek Kronenburg

3 september 2017

Sinds 1 september zijn de openingstijden van de Bibliotheek Kronenburg verruimd. Op maandag is de bibliotheek voortaan geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Van 10.00 tot 13.00 uur zijn dit zogenaamde ´zelfservice uren´.

Bekijk details van Verruimde openingstijden van de Bibliotheek Kronenburg

• Gratis oefenen theorie-rijexamen in de bibliotheek

6 juni 2017

In de bibliotheek kun je gratis oefenen voor je theorie-examen scooter (bromfiets), auto of motor met het oefenprogramma theorie-rijbewijs van Theorie.nl.

Bekijk details van Gratis oefenen theorie-rijexamen in de bibliotheek

• Let op: nieuwe voorwaarden basisabonnement en nieuw compleetabonnement

27 december 2016

Per 1 januari zijn de leenvoorwaarden van ons basis- en compleetabonnement aangepast. Lees je even mee?

Bekijk details van Let op: nieuwe voorwaarden basisabonnement en nieuw compleetabonnement

• Gratis cursussen van de Bibliotheek

18 november 2016

Als lid van de Bibliotheek kun je vanaf 14 november een jaar lang gratis twee online cursussen volgen. Om een nieuwe hobby te ontdekken of een vreemde taal te leren. Om wegwijs te worden in een computerprogramma of meer te weten over gezondheid en opvoeding. Als bonus krijgt iedere cursist elke maand een korte cursus cadeau.

Bekijk details van Gratis cursussen van de Bibliotheek

• Vraag aan de bieb? Whatsapp!

20 juli 2016

Heb je een kleine of grote vraag aan de Bibliotheek? Vanaf nu kun je ons ook bereiken via Whatsapp, handig!

Bekijk details van Vraag aan de bieb? Whatsapp!

• Rozet één van de 30 mooiste gebouwen van de wereld!

12 mei 2016

Rozet is één van de dertig genomineerden voor het beste gebouw van de wereld. De RIBA Award for International Excellence is een zeer prestigieuze prijs. Uit honderden projecten die ingediend werden, hoort Rozet bij die lijst met grote namen.

Bekijk details van Rozet één van de 30 mooiste gebouwen van de wereld!

• De Arnhemse Courant online in te zien

28 april 2016

De Arnhemse Courant is in het Erfgoedcentrum Rozet al vele jaren in te zien op microfiche. Vanaf deze maand zijn alle uitgaven van de Arnhemse Courant, van 1814 tot en met 1950 ook online te bekijken. Door het digitaliseren van de krant via de website Delpher is deze nog gemakkelijk voor iedereen toegankelijk. Wil je je familiegeschiedenis completeren, informatie verzamelen over het verleden van je vereniging of meer weten over het dorp waar je woont, dan is dit voor Arnhemmers een zeer geschikte...

Bekijk details van De Arnhemse Courant online in te zien