arnhemse helden rozet

Van september t/m december staat Rozet in het teken van Arnhemse helden. Helden zijn er in allerlei soorten en maten. Van oorlogsheld tot kunstheld, van YouTube-held tot verzetsheld en van superheld tot zeeheld. Er is een mooi programma en vergeet niet mee te doen aan de Arnhemse Heldenverkiezing!

feest

Hé Verhalenvanger, november en december staan in het teken van Helden. Met heel veel leuke activiteiten! Doe ook mee en spaar stempels in je paspoort. Lees meer over de Verhalenvangers en hoe je gratis een echte vanger wordt en bekijk het programma!

mode in beeld

Onze nieuwe programmagids 2018/2019 is uit. De gids staat weer boordevol leuke, nieuwe, lekkere, interessante en leerzame activiteiten!

Sinterklaas en zijn pieten zijn vanaf 17 november weer in Arnhem!

Natuurlijk komen ze ook langs bij Rozet en de Historische Kelders. Komen jullie ook op bezoek om het nog gezelliger te maken? En doe mee met creatieve en gezellige activiteiten tijdens de Sint Spelen Rozet!

Koop voor slechts € 2,50 p.p. via dit formulier
je kaartje voor de gezellige Sint Spelen.

erfgoedcentrum homepage

Erfgoedcentrum Rozet is museum en bibliotheek in één. Je vindt hier onder andere de uitgebreide collectie van de Gelderland Bibliotheek

Denk je mee met Rozet?

Rozet is in beweging. Rozet wil van maximale waarde zijn voor de inwoners van Arnhem en omgeving door taal, kunst en erfgoed te verbinden en persoonlijke groei mogelijk te maken. Met een uitgebreid merk- en associatieonderzoek hebben we waardevolle ideeën en inzichten verzameld. Op dit moment zijn we volop bezig met de vervolgstappen. Dit najaar worden de eerste ontwikkelingen voel- en zichtbaar.

Wij zijn heel benieuwd naar jullie reactie. Wil je met ons mee (blijven) denken? Meld je dan aan voor het Rozet-panel!

Mijn bibliotheek

Bij inloggen in Mijn Bibliotheek kun je de vraag krijgen om een nieuw (sterker) wachtwoord aan te maken. Kies een wachtwoord van 8-15 tekens met minimaal 1 hoofdletter, 1 kleine letter, 1 cijfer en 1 teken (!@$%^()*<>?).

Geen Nederland Leest bij Bibliotheek Arnhem

Bibliotheek Arnhem heeft er dit jaar voor gekozen om niet mee te doen met de actie 'Nederland Leest'. Het boek 'Je bent wat je leest' is daarom niet af te halen bij onze vestigingen. Je kunt hem wel als e-book lezen op een e-reader, tablet of telefoon.