Profiteer van je educatief abonnement!

Stimuleren van taalontwikkeling

Op 15 augustus 2016 zijn de stichtingen Bibliotheek Arnhem, Kunstbedrijf Arnhem en Beheer Rozet bestuurlijk gefuseerd om van maximale waarde te kunnen zijn. Als professionele partner voor het onderwijs versterkt Rozet de ontwikkeling van kinderen door de kracht van taal, kunst en erfgoed. Je kunt bij ons terecht voor advies, ondersteuning en inspiratie. 

Kinderen die kunnen genieten van taal, profiteren daar hun leven van. Samen kunnen we het leesplezier van kinderen vergroten en hen taal-, informatie- en mediavaardiger maken. Hierbij staat structurele aandacht voor (voor)lezen en begrijpend lezen, thuis en in de klas, centraal.   

Educatief abonnement

Met een educatief abonnement van de Bibliotheek Arnhem heb je alle middelen binnen handbereik om het leesplezier en de mediawijsheid van je groep te verbeteren. Je kunt het aanbod nu online bekijken en direct reserveren. Bekijk hier hoe dat werkt.

Ons aanbod op het gebied van taal wordt vernieuwd. Wat vind je als school belangrijk op het gebied van taalontwikkeling en leesbevordering? Hoe kunnen wij daarbij helpen? In september en oktober komen we graag naar je toe om de behoefte van jouw school te peilen. Je ontvangt hiervoor vanzelf een uitnodiging.  

Dit betekent ook dat komend schooljaar het aanbod onderwijsactiviteiten (Doe mee!) grotendeels vervalt om plaats te maken voor een beter aanbod op maat. Lees mee! verandert niet.

Lees mee!

lees mee

Maak je keuze uit onze themacollecties en vertelplaten, of kies voor maatwerk. Ze worden gratis bezorgd en opgehaald. We geven je ook graag lessuggesties bij de collecties.

Doe mee!

Let op: ons aanbod in de categorie Doe mee! wordt in 2018-2019 vervangen door aanbod op maat voor jouw school. We nemen contact met je op om dit verder te bespreken.

Op zoek naar leestips en andere handige informatie? Kijk dan eens op deze pagina!

Nieuwsbrief

denktank

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten en (lees)tips?

Neem contact op

Heb je een vraag of wens? Wij denken graag mee.