Welkom bij DigiTaalhuis

Het beheersen van digitale vaardigheden en de Nederlandse taal is steeds belangrijker geworden. Bij DigiTaalhuis Helpen we iedereen die hier ondersteuning bij nodig heeft. Iedereen is van harte welkom.

Digitale vaardigheden

Voor iedereen die beter wil leren omgaan met de computer, tablet, smartphone, internet en DigiD biedt de Bibliotheek Arnhem verschillende gratis cursussen aan. 

Digisterker in beeld

Hulp bij inburgeren

De Bibliotheek Arnhem ondersteunt nieuwe Nederlanders gratis bij het behalen van het inburgeringsexamen. Dit door handige oefenprogramma’s op de computers van de vestigingen aan te bieden én door het DigiTaalhuis, waarin iedereen welkom is met vragen. 

Taalhuis en Taalcafé

Bij Taalhuis en Taalcafé leer je beter Nederlands spreken, lezen en schrijven. Bij het Taalcafé leer je door middel van spelletjes spelen en gesprekken voeren. Bij het Taalhuis leer je door samen te oefenen op oefenen.nl. Ook kun je hier terecht met al je vragen.

Taalcafé in beeld

Een van de deelnemers van het Taalcafé is Muhammad Hayek: "Ik vind het Taalcafé erg leuk en gezellig. Ik leer goed Nederlands maar help ook anderen de taal te leren. Dit doen we door middel van spelletjes en praten met elkaar."