Muziek

Bij de Bibliotheek Arnhem kan je terecht voor bladmuziek, het digitaal beluisteren van meer dan een miljoen tracks, boeken over muziek, muziekdvd's en nog veel meer!

Vind je zelf niet wat je zoekt? Vraag er naar in de bibliotheek; we helpen je graag.

Muzieknieuws

 1. Curiosa pop: Liedjes over maanreizen

  2019 geldt als het jaar waarin het 50 jaar is geleden dat Apollo 11 op de maan landde en daarmee voor het eerst mensen op dit hemellichaam bracht. Deze missie naar de maan vormde voor tal van artiesten...

  2 augustus 2019

  Bekijk details van Curiosa pop: Liedjes over maanreizen

 2. Curiosa pop: Liedjes over leeuwen

  Van 23 juli tot 22 augustus is het ‘Leo season’ en kan iedereen met het sterrenbeeld Leeuw zijn of haar hart ophalen. Alsof dat nog niet genoeg is, draait ook de remake van The Lion King in de bioscoop....

  2 augustus 2019

  Bekijk details van Curiosa pop: Liedjes over leeuwen

Meer muzieknieuws

Mogelijk gemaakt door: Muziekweb

Muziek luisteren in Rozet

In Rozet kan je naar muziek luisteren via muziekweb.nl/luister op de pc's, je laptop of smartphone (niet voor Apple-toestellen).

Wil je een cd lenen?

De cd-collectie van de Bibliotheek Arnhem vind je niet in onze vestigingen, maar wel in onze online catalogus. Wil je een cd lenen? Je kunt deze via de knop Aanvragen in de catalogus reserveren.

Wilt je een cd lenen die niet in onze collectie is opgenomen? Dan kan je deze lenen bij de Centrale Discotheek in Rotterdam.

Bladmuziek

Bespeel je een instrument of moet je auditie doen voor een rol in een musical? Of ben je op zoek naar dat ene liedje voor een bruiloft, jubileum, of andere gelegenheid?

De Bibliotheek Arnhem heeft bladmuziek voor (bijna) elk denkbaar instrument of zangstem in een groot aantal genres en moeilijkheidsgraden.

Vind je zelf niet wat je zoekt? Vraag er naar in de bibliotheek; we kunnen je vaak toch helpen.

Muziek in Arnhem

Voor jou bij elkaar gebracht: alle muziekinstellingen in Arnhem, makkelijk te vinden via de kaart!