Muziek

Bij de Bibliotheek Arnhem kan je terecht voor bladmuziek, het digitaal beluisteren van meer dan een miljoen tracks, boeken over muziek, muziekdvd's en nog veel meer!

Vind je zelf niet wat je zoekt? Vraag er naar in de bibliotheek; we helpen je graag.

Muzieknieuws

 1. Curiosa pop: Liedjes over wandelen

  Op 4 april is het Wandel naar je Werk-dag. Muziekweb zet daarom ook z’n beste beentje voort en zocht in de collectie naar artiesten die ook graag een wandeltocht maken. Sommigen verzetten daarbij wat meer...

  4 april 2019

  Bekijk details van Curiosa pop: Liedjes over wandelen

 2. Muziekliefhebbers gezocht voor wetenschappelijk onderzoek!

  Arianne van Nieuwenhuijsen (Universiteit Utrecht) wil voor haar masterscriptie onderzoeken welk muziekfragment het beste idee geeft van een compleet nummer. Klik op de link en draag bij aan de wetenschap:...

  3 april 2019

  Bekijk details van Muziekliefhebbers gezocht voor wetenschappelijk onderzoek!

Meer muzieknieuws

Mogelijk gemaakt door: Muziekweb

Muziek luisteren in Rozet

In Rozet kan je naar muziek luisteren via muziekweb.nl/luister op de pc's, je laptop of smartphone (niet voor Apple-toestellen).

Wil je een cd lenen?

De cd-collectie van de Bibliotheek Arnhem vind je niet in onze vestigingen, maar wel in onze online catalogus. Wil je een cd lenen? Je kunt deze via de knop Aanvragen in de catalogus reserveren.

Wilt je een cd lenen die niet in onze collectie is opgenomen? Dan kan je deze lenen bij de Centrale Discotheek in Rotterdam.

Bladmuziek

Bespeel je een instrument of moet je auditie doen voor een rol in een musical? Of ben je op zoek naar dat ene liedje voor een bruiloft, jubileum, of andere gelegenheid?

De Bibliotheek Arnhem heeft bladmuziek voor (bijna) elk denkbaar instrument of zangstem in een groot aantal genres en moeilijkheidsgraden.

Vind je zelf niet wat je zoekt? Vraag er naar in de bibliotheek; we kunnen je vaak toch helpen.

Muziek in Arnhem

Voor jou bij elkaar gebracht: alle muziekinstellingen in Arnhem, makkelijk te vinden via de kaart!