Aanvragen en inzagen extern magazijn

Materialen die zich niet in onze vestigingen, maar in ons externe magazijn bevinden, kan je bij ons opvragen.

In ons externe magazijn worden tijdschriftjaargangen, jaarboeken en kranten bewaard. Tijdschriften en jaarboeken kunnen vanuit de vestigingen van de Bibliotheek maar ook vanuit huis ter inzage aangevraagd worden. Zonder tegenbericht kan je ze de volgende dag inzien in de Bibliotheek Rozet. Kranten kan je alleen in ons externe magazijn inzien.

Tijdschriften en jaarboeken: Via onderstaand aanvraagformulier kun je tijdschriften en jaarboeken opvragen. Aangevraagde materialen liggen in Rozet voor je klaar bij de reserveringen op de eerste verdieping, op de plank naast de uitleenstations (check-outs). Aanvragen gedaan voor 16.00 uur zijn de volgende werkdag aanwezig. Deze service is beschikbaar van maandag t/m vrijdag. Wil je op zaterdag of zondag komen, denk er dan aan om tijdig je aanvraag te doen, dus op donderdag voor 16.00 uur. Spoedaanvragen die je op werkdagen vóór 12.00 uur doorgeeft (door te bellen met telefoonnummer: 088 1970396) zijn die dag vanaf 14.00 uur in de Bibliotheek Rozet aanwezig.

Aanvragen doe je via dit aanvraagformulier.

Kranten: Wil je kranten of tijdschriften inzien, dan kan dat in ons externe magazijn. Je kunt hier op afspraak van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur terecht. Een afspraak maak je door een e-mail te sturen.

Het bezoekadres is: Rijnbrink, Zeelandsingel 40, 6845 BH Arnhem. Klik hier voor de kaart.

Wij bieden onze bezoekers een foto / scanservice voor artikelen uit kranten en tijdschriften uit het extern magazijn. De gevraagde artikelen worden voor je gefotografeerd of gescand en per e-mail naar je verzonden. Deze service is gratis. Aanvragen doe je via dit formulier.