Algemene voorwaarden: reserveren van activiteiten

Via onze website kan je je aanmelden voor (gratis) activiteiten en toegangsbewijzen bestellen en binnenkort ook betalen via iDeal (internetbankieren). Incidenteel kan het voorkomen dat het aanmelden via een externe partij verloopt. In dat geval lees je op de pagina van de activiteit hoe je je aan kunt melden.

Bestelinstructie bij activiteiten met betaling via iDeal
1. Je selecteert eerst de activiteit die je wenst te bezoeken door op 'meer informatie en inschrijven' of op de afbeelding te klikken.
2. Op de volgende pagina vul je je gegevens in. Deze gegevens zijn noodzakelijk zodat wij bij een eventuele annulering van de lezing contact met je kunnen opnemen.
3. Geef aan of je gebruik maakt van de lidmaatschapskorting (voor leden van de Bibliotheek) en hoeveel kaarten je wilt bestellen.
4. Aan de rechterzijde kies je de bank waarbij je internetbankiert (ABN AMRO, ING Bank, Rabobank etc.) en klik op 'verder met betalen'.
5. Je wordt automatisch doorgeleid naar de website van je bank. In de vertrouwde internetbankier-omgeving van je eigen bank zijn de gegevens van jouw bestelling ingevuld. Je bevestigt de betaling en keert vervolgens terug naar de website van de Bibliotheek Arnhem.
6. Je toegangsbewijs wordt na betaling automatisch binnen enkele minuten gestuurd aan het e-mailadres dat je hebt opgegeven.

Annulering door klant
Er vindt geen restitutie plaats op aangeschafte toegangsbewijzen. Bij verhindering door onvoorziene omstandigheden kan je wel een ander persoon in jouw plaats laten gaan. Indien gewenst kan je de gegevens van je vervanger e-mailen aan ons, dan passen wij de gegevens in ons systeem aan. Indien van toepassing op de door jou gereserveerde activiteit, kan je je deelname wel verplaatsen naar een andere datum van eenzelfde activiteit. Neem hiervoor tussen 9.00 en 17.00 uur telefonisch contact met ons op: 026 - 3543111.

Annulering door de Bibliotheek Arnhem
De Bibliotheek Arnhem behoudt zich te allen tijde het recht voor een activiteit te annuleren. Indien een activiteit door de Bibliotheek Arnhem geannuleerd wordt, zullen wij je dit per e-mail (en evt. telefonisch) laten weten. Indien er een nieuwe datum gepland is, kan je je inschrijving over laten zetten naar deze datum. Is er geen vervangende datum of ben je niet in de gelegenheid van deze datum gebruik te maken, zal het bedrag dat je voor de toegangsbewijzen betaald heeft teruggestort worden op jouw rekening.

Overige voorwaarden
De Bibliotheek Arnhem is niet aansprakelijk voor schade aan personen en/of eigendommen, evenmin is zij aansprakelijk voor diefstal en/of vermissing van persoonlijke goederen tijdens de door haar georganiseerde activiteiten.

Alle door de Bibliotheek Arnhem gepubliceerde prijzen en data zijn onder voorbehoud van kennelijk foutieve vermeldingen. Data en prijzen kunnen door de Bibliotheek Arnhem worden aangepast.

Contactgegevens
de Bibliotheek Arnhem
Tel: 026 - 354 3111
E-mail

Kamer van Koophandel, Arnhem, nummer 41046617
BTW-nummer 29.87.958.B01

Correspondentieadres:
de Bibliotheek Arnhem
Postbus 1168
6801 ML Arnhem