De Spannende Boeken Weken zijn van vrijdag 9 t/m zondag 25 juni 2017. Dit jaar staat de thriller als vakantieboek centraal. Thrillers is het meest gelezen genre op vakantie. Alle reden dus om deze zomer te zorgen voor koffers vol met spanning voor een zinderende zomer!

Lees tijdens je vakantie een spannend boek of e-book van Deon Meyer

Dit jaar schrijft Deon Meyer het Geschenkboek bij de Spannende Boeken Weken. Deon Meyer verenigt de maatschappijkritische thema’s en zeer menselijke personages die typerend zijn voor de Scandinavische misdaadliteratuur met de snelle, plotgedreven actie uit de Amerikaanse thrillertraditie. Dit alles tegen de achtergrond van het huidige Zuid-Afrika, met zijn grote verscheidenheid aan bevolkingsgroepen, culturen en talen.

Simon de Waal daagt je uit: Schrijf jouw verhaal!

Je vakantie begint met boeken. Lekker ontspannen met een thriller bij het zwembad of een bloedstollend verhaal op de camping. Wil jij zelf de uitdaging aangaan om een korte thriller te schrijven? Schrijf jouw spannende vakantieverhaal. Auteur en juryvoorzitter Simon de Waal kiest het winnende verhaal. Deze wordt gepubliceerd in AD Magazine. Een indrukwekkende oplage voor jou als debutant! De winnaar krijgt ook een mini-masterclass thrillerschrijven van Simon de Waal.

Stuur je verhaal van maximaal 750 woorden in via schrijfwedstrijd@spannendeboekenweken.nl. Doe dit vóór 29 juni aamstaande.

Spannende muziek van Muziekweb

Spannende Muziek Muziekweb

Een avondje lekker griezelen. Ben jij daar ook zo dol op? Met een goed boek of enge film kom je dan een heel eind. Maar er is ook muziek om je in die stemming te brengen!