Leuke links voor peuters en kleuters

Op het internet zijn veel leuke en leerzame websites te vinden voor peuters en kleuters. 

Op deze pagina zetten we ze op een rij.

Veel plezier met de ontdekkingstocht!

Koekeloere

Moffel en Piertje gaan de wijde wereld in om antwoord te vinden op hun vragen. Elke week beleven ze nieuwe avonturen rondom een bepaald thema.

Oh...oh... Teletubbies

Leuke spelletjes, rijmpjes en hebbedingetjes van de populaire Teletubbies.

WePboek

Geanimeerde prentenboeken voor kinderen. De WePboeken stimuleren de taalontwikkeling bij peuters door gebruik te maken van woorden, beelden, geluiden en de mogelijkheden van multimedia bij de verwerking. 

Lekker luisteren

Mooie verhaaltjes uit digitale prentenboeken die worden voorgelezen op je computer.

Kom naar het Kleuterhuis

Het open leerhuis (OLH) is een verzamelsite van leuke oefeningen met in het Kleuterhuis onder andere Kabouter Plop, Nijntje en Piet Piraat!

Bereslimme Boeken

Bereslim is dé aanbieder van pedagogisch verantwoorde computerspellen voor peuters en kleuters. Ze hebben allerlei digitale prentenboeken, leerzame taalspellen en spellen die een goede taakaanpak stimuleren. Leden van de Bibliotheek kunnen zelfs gratis Bereslimme boeken lezen.

KRO Kindertijd online

Allerlei leuke spelletjes, prijsvragen en evenementen voor kinderen. Leer alle karakters van KRO Kindertijd kennen en win leuke prijzen!

Kijken naar de Schatkast

Kijk leuke en leerzame filmpjes van de Schatkast. Je kan bijvoorbeeld zoeken op categorie of trefwoord zodat je altijd kijkt wat je leuk vindt!