• Herdenking 70 jaar Market Garden

  Op 17 september 2014 is het 70 jaar geleden dat Operation Market Garden begon. In september herdenkt Arnhem deze gebeurtenis op uitvoerige wijze. De Bibliotheek Arnhem en het Erfgoedcentrum organiseren in dit kader ook enkele activiteiten.

 • Al onze activiteiten op een rij

  De Bibliotheek Arnhem organiseert talrijke activiteiten op velerlei gebied. U vindt het actuele programma altijd op onze site, maar wist u dat we ook iedere maand een flyer met het overzicht van de activiteiten uitgeven? Vraag ernaar in de Bibliotheek en neem de flyer mee naar huis!

 • Download of update de gratis VakantieBieb-app

  Of u nu op vakantie gaat of lekker thuis blijft, in de VakantieBieb vindt u de leukste selectie e-books voor het hele gezin. Deze zomer is ook de collectie voor de jeugd een echte aanrader; zo blijft uw kind ook tijdens de vakantie lekker aan het lezen!

 • Gratis e-books lenen en lezen!

  Met uw bibliotheekabonnement heeft u toegang tot meer dan 5.000 e-books. En, dit aantal groeit iedere dag! Voorlopig kunt u alle e-books gratis lenen en lezen. De e-books zijn op alle apparaten te lezen: laptop, tablet, e-reader en smartphone.

  Wilt u graag uitleg hoe het in zijn werk gaat? Volg dan de workshop 'E-books lenen bij de Bibliotheek'.

 • Gratis voor leden: HEMA-academie

  Zelf DJ zijn, een mooie presentatie leren maken of het beste halen uit uw iPad of digitale camera? Ook dat kan bij de Bibliotheek. Via onze gratis online cursussen, die u kunt volgen waar en wanneer u maar wilt. U kunt de cursussen alleen volgen als u lid van de Bibliotheek bent.

Biebtweets

Nieuws

 1. Winnaar voorverkiezing Stuk van het Jaar!

  De winnaar van de voorverkiezing voor Stuk van het Jaar is bekend! De meeste stemmen werden uitgebracht op de 'fluwelen portefeuille met zilveren zegeldoos’.

  Publicatiedatum: 21 augustus 2014

 2. Haal meer uit uw tablet

  Op dinsdagmiddag 9 september start de bibliotheek met een tablet cursus voor Ipad en voor Android.

  Publicatiedatum: 19 augustus 2014

 3. Uitgelezen boekenmarkt in de Bibliotheek Centrum

  Om onze collectie op het juiste peil te houden, nemen we binnenkort weer afscheid van een groot aantal 'uitgelezen boeken'.

  Publicatiedatum: 5 augustus 2014

 4. Zomerfeest in Presikhaaf

  Bibliotheek Presikhaaf is op vrijdag 22 augustus aanwezig met een informatiestand op het Zomerfeest in MFC Presikhaven.

  Publicatiedatum: 28 juli 2014

 5. Krachtenbundeling Bibliotheek Arnhem en Volksuniversiteit Arnhem

  De Volksuniversiteit Arnhem (VU) en de Bibliotheek Arnhem (BA) hebben het voorgenomen besluit genomen om samen verder te gaan. De functie van de Volksuniversiteit zal, met behoud van de specifieke identiteit...

  Publicatiedatum: 21 juli 2014

 6. Dvd's, toptitels en games nu ook 3 weken lenen

  Dat is fijn: onze dvd's, toptitels en games kunt u nu ook lekker drie weken lang lenen!

  Publicatiedatum: 14 juli 2014

 7. Nijhoff-lezing Slag om Arnhem

  Zondagmiddag 2 november vindt de jaarlijkse Nijhoff-lezing plaats, georganiseerd door het Arnhems Historisch Genootschap Prodesse Conamur en de Bibliotheek Arnhem. Spreker dit jaar is Adjudant Jonker,...

  Publicatiedatum: 8 juli 2014

 8. Rozet zoekt enthousiaste vrijwilligers

  Heeft u wel eens gedacht aan vrijwilligerswerk? Wij zoeken vrijwilligers die als gastvrouw/gastheer willen werken in Rozet, het Beste Gebouw van het Jaar 2014.

  Publicatiedatum: 7 juli 2014

 9. Erfgoedcentrum op RTV-Arnhem

  In het televisieprogramma ‘Dit is Arnhem’ op RTV-Arnhem is een uitgebreide reportage te uitgezonden van het Erfgoedcentrum in Rozet.

  Publicatiedatum: 26 juni 2014

Meer

Handig en leuk: onze gratis apps

Met onze gratis apps kunt u 24 uur per dag uw bibliotheekzaken regelen, genieten van luisterboeken en duizenden e-books lenen. 

Alles over Arnhem & Gelderland

In het nieuwe Erfgoedcentrum Rozet wordt het Gelders erfgoed stijlvol gepresenteerd. U vindt hier ook de uitgebreide collectie van de Gelderland Bibliotheek. Daarnaast heeft het Erfgoedcentrum een interessant educatief aanbod.

Onze openingstijden - vandaag

Bekijk onze toptitels

Waarom bent u nog geen lid?

Met een abonnement profiteert u bij de Bibliotheek Arnhem van een schat aan lees-, luister- en kijkplezier. Daarnaast krijgt u met uw biebpas korting en leuke extraatjes bij talrijke organisaties.

Volg ons...

Mijn bibliotheek

Verleng materialen en bekijk reserveringen en persoonlijke gegevens in 'Mijn bibliotheek'.