• Deze zomer leuke activiteiten voor de jeugd!

  De komende weken kun je bij ons terecht voor een speurtocht of rondleiding door Rozet of een Chill-out-ochtend of -middag in de Bibliobus. Deze activiteiten zijn georganiseerd in het kader van het Jeugdland-programma.

 • Meer en langer lenen en lezen

  Meer materialen lenen, een langere leentermijn, voordeel met uw biebpas én de gratis Vakantiebieb-app: lees hoe u er gebruik van maakt bij de Bibliotheek Arnhem.

 • Download of update de gratis VakantieBieb-app

  Of u nu op vakantie gaat of lekker thuis blijft, in de VakantieBieb vindt u de leukste selectie e-books voor het hele gezin. Deze zomer is ook de collectie voor de jeugd een echte aanrader; zo blijft uw kind ook tijdens de vakantie lekker aan het lezen!

 • Kies uw Stuk van het Jaar

  Erfgoedcentrum Rozet start vanaf 1 juli een voorverkiezing voor het mooiste of meest bijzondere archiefstuk uit haar collectie. Dit gebeurt in aanloop naar de landelijke online verkiezing ‘Stuk van het Jaar’. De verkiezing sluit aan bij het thema van de Maand van de Geschiedenis: ‘Vriend & vijand’. Maak uw keuze uit een van de drie nominaties en breng uw stem direct online uit.

 • Gratis e-books lenen en lezen!

  Met uw bibliotheekabonnement heeft u toegang tot meer dan 5.000 e-books. En, dit aantal groeit iedere dag! Voorlopig kunt u alle e-books gratis lenen en lezen, daarna kunt u voor titels uit de pluscollectie een extra vergoeding betalen. De e-books zijn op alle apparaten te lezen: laptop, tablet, e-reader en smartphone.

  Wilt u graag uitleg hoe het in zijn werk gaat? Volg dan de workshop 'E-books lenen bij de Bibliotheek'.

 • Gratis voor leden: HEMA-academie

  Zelf DJ zijn, een mooie presentatie leren maken of het beste halen uit uw iPad of digitale camera? Ook dat kan bij de Bibliotheek. Via onze gratis online cursussen, die u kunt volgen waar en wanneer u maar wilt. U kunt de cursussen alleen volgen als u lid van de Bibliotheek bent.

Mijn bibliotheek

Verleng materialen en bekijk reserveringen en persoonlijke gegevens in 'Mijn bibliotheek'.

Zoeken, reserveren en aanvragen

Alle materialen die u kunt lenen, reserveren en aanvragen vindt u in de online catalogus.

Maak uw gratis account aan

Uw biebpas is geld waard!

Met uw bibliotheekpas krijgt u extra voordeel bij talrijke organisaties door heel Nederland.

Inspiratie op Pinterest

U kunt de Bibliotheek Arnhem nu ook volgen op Pinterest. Klik door en bekijk onze pinboards...

de Beste Bibliotheek van Nederland

Nieuws

 1. Zomeractiviteiten voor kinderen bij de Bibliotheek Arnhem

  De komende weken kunnen kinderen bij de Bibliotheek Arnhem terecht voor een speurtocht of rondleiding door Rozet of een Chill-out-ochtend of -middag in de Bibliobus. Deze activiteiten zijn georganiseerd...

  Publicatiedatum: 29 juli 2014

 2. Zomerfeest in Presikhaaf

  Bibliotheek Presikhaaf is op vrijdag 22 augustus aanwezig met een informatiestand op het Zomerfeest in MFC Presikhaven.

  Publicatiedatum: 28 juli 2014

 3. Bibliotheek Arnhem aanwezig op Bazar festival

  De Bibliotheek Arnhem doet mee aan het Bazar festival dat zaterdag 2 augustus plaatsvindt op het Bartok plein voor Rozet.

  Publicatiedatum: 21 juli 2014

 4. Krachtenbundeling Bibliotheek Arnhem en Volksuniversiteit Arnhem

  De Volksuniversiteit Arnhem (VU) en de Bibliotheek Arnhem (BA) hebben het voorgenomen besluit genomen om samen verder te gaan. De functie van de Volksuniversiteit zal, met behoud van de specifieke identiteit...

  Publicatiedatum: 21 juli 2014

 5. Dvd's, toptitels en games nu ook 3 weken lenen

  Dat is fijn: onze dvd's, toptitels en games kunt u nu ook lekker drie weken lang lenen!

  Publicatiedatum: 14 juli 2014

 6. Nijhoff-lezing Slag om Arnhem

  Zondagmiddag 2 november vindt de jaarlijkse Nijhoff-lezing plaats, georganiseerd door het Arnhems Historisch Genootschap Prodesse Conamur en de Bibliotheek Arnhem. Spreker dit jaar is Adjudant Jonker,...

  Publicatiedatum: 8 juli 2014

 7. Rozet zoekt enthousiaste vrijwilligers

  Heeft u wel eens gedacht aan vrijwilligerswerk? Wij zoeken vrijwilligers die als gastvrouw/gastheer willen werken in Rozet, het Beste Gebouw van het Jaar 2014.

  Publicatiedatum: 7 juli 2014

 8. Stem op het Stuk van het Jaar!

  Erfgoedcentrum Rozet start vanaf 1 juli een voorverkiezing voor het mooiste of meest bijzondere archiefstuk uit haar collectie. Dit gebeurt in aanloop naar de landelijke online verkiezing ‘Stuk van het...

  Publicatiedatum: 1 juli 2014

 9. Erfgoedcentrum op RTV-Arnhem

  In het televisieprogramma ‘Dit is Arnhem’ op RTV-Arnhem is een uitgebreide reportage te uitgezonden van het Erfgoedcentrum in Rozet.

  Publicatiedatum: 26 juni 2014

Meer

Word lid, geniet en profiteer

De Bibliotheek Arnhem biedt u een schat aan lees- en kijkplezier. Daarnaast profiteert u met uw biebpas van voordeel bij veel verschillende organisaties in Nederland.

de Gelderland Bibliotheek

In het nieuwe Erfgoedcentrum wordt het Gelders erfgoed stijlvol gepresenteerd. U vindt hier ook de uitgebreide collectie van de Gelderland Bibliotheek. Daarnaast heeft het Erfgoedcentrum een interessant educatief aanbod.

Gratis LuisterBieb-app

De collectie van de Luisterbieb-app is uitgebreid! Nieuw zijn titels van populaire Suzanne Collins, Carry Slee, Jan Brokken, Herman Koch, Isa Hoes, Saskia Noort, Dan Brown, Tonke Dragt en Jeff Kinney.

Onze openingstijden

Waar en hoe laat kunt u vandaag bij ons terecht? 

Bekijk onze toptitels

Volg ons via Facebook!

Onze tweets