• Al onze activiteiten op een rij

  De Bibliotheek Arnhem organiseert talrijke activiteiten op velerlei gebied. U vindt het actuele programma altijd op onze site, maar wist u dat we ook iedere maand een flyer met het overzicht van de activiteiten uitgeven? Vraag ernaar in de Bibliotheek en neem de flyer mee naar huis!

 • Vergeet uw biebpas niet

  Ook lekker op pad in de herfstvakantie? Op vertoon van uw biebpas krijgt u korting en leuke extraatjes bij talrijke organisaties.

  Vergeet uw biebpas dus niet. Zo verdient u uw abonnementsgeld snel terug! Bekijk de deelnemende organisaties en de huidige acties.

 • Welkom in het Taalhuis!

  Het Taalhuis is er voor iedereen die moeite heeft met Nederlands spreken en/of schrijven.

  U kunt iedere donderdag tussen 10.00 - 12.00 uur in Rozet in het Taalhuis van de Bibliotheek terecht.

 • de Bibliotheek voor Ondernemers

  De Bibliotheek voor Ondernemers biedt u als (kleine) ondernemer, winkeleigenaar of zzp’er de mogelijkheid uw kennis en vaardigheden (op verschillende gebieden) te verbeteren. Bijvoorbeeld via netwerkbijeenkomsten of workshops en lezingen over klantenwerving, boekhouden, effectief computergebruik en de inzet van social media voor uw bedrijf.

 • Gratis voor leden: HEMA-academie

  Zelf DJ zijn, een mooie presentatie leren maken of het beste halen uit uw iPad of digitale camera? Ook dat kan bij de Bibliotheek. Via onze gratis online cursussen, die u kunt volgen waar en wanneer u maar wilt. U kunt de cursussen alleen volgen als u lid van de Bibliotheek bent.

 • Gratis e-books lenen en lezen!

  Met uw bibliotheekabonnement heeft u toegang tot meer dan 5.000 e-books. En, dit aantal groeit iedere dag! Voorlopig kunt u alle e-books gratis lenen en lezen. De e-books zijn op alle apparaten te lezen: laptop, tablet, e-reader en smartphone.

  Wilt u graag uitleg hoe het in zijn werk gaat? Volg dan de workshop 'E-books lenen bij de Bibliotheek'.

Biebtweets

Nieuws

 1. Workshop: Praktische promotie voor ondernemers

  Op maandag 3 november is er een workshop voor ondernemers over promotie maken voor uw bedrijf.

  Publicatiedatum: 21 oktober 2014

 2. Uitgelezen boekenmarkt in de Bibliotheek Kronenburg

  Wees klaar voor lange winteravonden met niks op tv en kies een leuk boek! Gedurende een week zijn er boeken te koop voor een klein prijsje.

  Publicatiedatum: 20 oktober 2014

 3. Prodesse Conamur en de Bibliotheek Arnhem verstevigen samenwerking

  Het Arnhems Historisch Genootschap Prodesse Conamur en de Bibliotheek Arnhem halen hun banden verder aan. Op donderdag 2 oktober ondertekenden Bibliotheekdirecteur Ria Oudega en voorzitter van Arnhems...

  Publicatiedatum: 3 oktober 2014

 4. Vernieuwde app voor e-books lenen en lezen

  De app voor het gratis lenen en lezen van e-books is onlangs vernieuwd. Het gebruiksgemak is sterk verbeterd. Heeft u al een gratis account en de app al gedownload?

  Publicatiedatum: 16 september 2014

 5. Nieuwe BIEB glossy gratis af te halen in onze vestigingen

  De nieuwe editie van de gratis BIEB-glossy is er weer! Bomvol praktische tips & trucs voor ouders van kinderen tot en met 12 jaar.

  Publicatiedatum: 9 september 2014

 6. Nijhoff-lezing Slag om Arnhem

  Zondagmiddag 2 november vindt de jaarlijkse Nijhoff-lezing plaats, georganiseerd door het Arnhems Historisch Genootschap Prodesse Conamur en de Bibliotheek Arnhem. Spreker dit jaar is Adjudant Jonker,...

  Publicatiedatum: 8 september 2014

 7. Stem op ons Stuk!

  De 'fluwelen portefeuille met zilveren zegeldoos’ is het archiefstuk waarmee de Gelderland Bibliotheek / het Erfgoedcentrum deelneemt aan de landelijke verkiezing Stuk van het Jaar.

  Publicatiedatum: 21 augustus 2014

 8. Krachtenbundeling Bibliotheek Arnhem en Volksuniversiteit Arnhem

  De Volksuniversiteit Arnhem (VU) en de Bibliotheek Arnhem (BA) hebben het voorgenomen besluit genomen om samen verder te gaan. De functie van de Volksuniversiteit zal, met behoud van de specifieke identiteit...

  Publicatiedatum: 21 juli 2014

 9. Dvd's, toptitels en games nu ook 3 weken lenen

  Dat is fijn: onze dvd's, toptitels en games kunt u nu ook lekker drie weken lang lenen!

  Publicatiedatum: 14 juli 2014

Meer

Handig en leuk: onze gratis apps

Met onze gratis apps kunt u 24 uur per dag uw bibliotheekzaken regelen, genieten van luisterboeken en duizenden e-books lenen. 

Alles over Arnhem & Gelderland

In het nieuwe Erfgoedcentrum Rozet wordt het Gelders erfgoed stijlvol gepresenteerd. U vindt hier ook de uitgebreide collectie van de Gelderland Bibliotheek. Daarnaast heeft het Erfgoedcentrum een interessant educatief aanbod.

Onze openingstijden - vandaag

Bekijk onze toptitels

Waarom bent u nog geen lid?

Met een abonnement profiteert u bij de Bibliotheek Arnhem van een schat aan lees-, luister- en kijkplezier. Daarnaast krijgt u met uw biebpas korting en leuke extraatjes bij talrijke organisaties.

Volg ons...

Mijn bibliotheek

Verleng materialen en bekijk reserveringen en persoonlijke gegevens in 'Mijn bibliotheek'.